Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unui tânăr din Argeș, găsit pe un râu. Ar fi fost bătut și violat de un cunoscut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un tânar de 30 de ani din comuna argeșeana Corbi, dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică. A fost găsit fără suflare, marți la amiază, în râul Doamnei.  

Încă de la dispariția lui, sătenii vorbeau despre o posibilă crimă. După două zile de căutări, cele mai sumbre supoziții s-au adeverit.

Tânărul s-a dus la sfârșitul săptămânii trecute vizită la un unchi, în comuna Domnești. Sâmbătă seara a plecat, după ce ar fi primit un telefon. S-a dus la un bar din comună, unde a stat până târziu, iar apoi n-a mai fost de găsit. Tatăl l-a dat dispărut abia luni si tot atunci au început cercetările. O cameră de supraveghere din centrul comunei l-a surprins pe tânăr împreună cu alți 4 băieți, îndreptându-se spre podul peste râul Doamnei. Surse din cadrul anchetei spun că acolo tânărul ar fi intreținut raporturi sexuale cu unul dintre ei, un minor de 13 ani. Din primele date, un alt băiat din grup, de 19 ani, s-ar fi înfuriat după ce a fost refuzat și l-a luat la bătaie, dupa care l-ar fi aruncat în apă.

Săteanul care l-a găsit: "L-am văzut în râu. La cât era de vânăt nu se vedea dacă are lovituri. (Reporter:L-a adus apa de departe?) Cam 3 km, de la Domnești. De sămbătă e dispărut."

Sătean: "Vă dați seama că a fost lovit, purtat de apă, de atâtea zile ... (Reporter: Dar ce crezi că s-a întâmplat cu el ?) Ar fi fost agresat de niște rromi. L-au bătut, după ce l-au violat, l-au aruncat în apă, l-au bătut. Băiat de treabă."

Citește și
Un bărbat care și-a ucis partenera a fost dus la Socola în Iași
Un bărbat și-a ucis partenera și a lăsat-o într-o groapă din curtea casei, în județul Iași

Ag. Șef. principal Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: "Din verificări s-a stabilit că cel în cauză ar fi avut un conflict cu mai multe persoane, cei cu care acesta a avut un conflict au fost identificați și la acest moment se află la sediul poliției, pentru cercetări."

Principalul suspect este un cioban din Brașov, în vârstă de 19 ani.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Argeș, fac cercetări pentru infracțiunea de omor. Anchetatorii vor stabili care dintre cei 4 tineri au fost implicati direct. Iar medicii legiști - dacă tânărul a fost întâi ucis și apoi aruncat în apă sau dacă a murit înecat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult