Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unei tinere dezbrăcate, găsit în faţa unui bloc din Capitală. Ce indicii au anchetatorii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte suspectă pe o stradă din sectorul 4 din Capitală. O femeie, în jur de 30 de ani, a fost găsită dezbrăcată pe asfalt după ce ar fi căzut de la etajul unui bloc.

UPDATE 10:00 Potrivit unor surse din anchetă, tânăra găsită moartă avea 29 de ani şi şi-ar fi pus singură capăt zilelor. Ea ar mai fi avut o tentativă de suicid în trecut. Nu a lăsat niciun bilet de adio, dar se pare că era singură în casă iar uşa ar fi fost închisă din interior, cheia fiind găsită în uşă, ceea ce ar exclude varianta ca ea să fi fost aruncată. 

Tânăra era în stop cardio-respirator iar medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Tragicul incident a avut loc vineri seară pe Șoseaua Vitan-Bârzești, într-o zonă de blocuri. Echipajele de intervenție au ajuns de urgență după ce au fost alertate de către locatari.

Victima a fost găsită în stopcardiorespirator iar medicii au încercat să o resusciteze timp de o oră - însă fără succes. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante: un accident, o crimă sau un act necugetat. Surse medicale susţin că în momentul resuscitării victima mirosea a alcool.

Vecinii sunt de părere că un accident este puţin probabil. „Nu s-a aruncat...nu crede nimeni că s-a aruncat ea", spun martorii.

Citește și
ambulanta Iasi
O copilă a căzut din microbuz şi a murit când se întorcea de la şcoală. Greşeala şoferului

Ei susţin însă că nu o cunoşteau pe victimă, însă este posibil ca aceasta să fi stat cu chirie. „Nici să aluneci pe balcon nu se poate, balustradele sunt destul de înalte, nu ai cum...”, spune un locatar.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului și au audiat posibilii martori. Totodată, vor fi verificate și înregistrările de pe camerele de supraveghere din incinta blocului pentru a afla dacă victima locuia cu vreo altă persoană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult