Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unei mame a fost găsit lângă cel al fiului ei. Descoperire șocantă făcută în Caraş-Severin

Cadavrul unei femei în vârstă de 90 de ani a fost găsit lângă cel al fiului său, în vârstă de 66 de ani.  

Cei doi au fost găsiți morți în casă, în oraşul Bocşa din judeţul Caraş-Severin. Cadavrele au fost preluate de Medicina Legală pentru necropsie.

„Astăzi, la ora 09.48, poliţişti de la Poliţia Oraşului Bocşa au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că i-a găsit pe doi vecini decedaţi în locuinţa acestora, în oraşul Bocşa. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului a constatat că cele două persoane care locuiau la adresa respectivă, o femeie de 90 de ani, cunoscută cu probleme medicale, aflată la pat, şi fiul acesteia, de 66 de ani, erau decedate”, a transmis IPJ Caraş-Severin, conform News. 

Polițiștii au observat urme de violență pe corpurile victimelor.

„În urma examinării preliminare a celor două cadavre nu au fost observate urme exterioare de violenţă pe corpul acestora. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor deceselor”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

Citește și
politie italia
Românce găsite moarte în Italia, în case diferite. Unul dintre cadavre este carbonizat. Descoperirea făcută de polițiști

Poliţişii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult