Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Botoşani: Bărbat reţinut de poliţişti după ce a agresat sexual o femeie pe marginea unui drum

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce ar fi agresat sexual o femeie pe marginea unui drum de pe raza comunei Drăguşeni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, a declarat, luni, că agresorul ar fi imobilizat victima şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta împotriva voinţei sale.

„La data de 22 mai 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 47 de ani, din comuna Drăguşeni, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 21 mai 2022, în timp ce acesta se afla în drumul public, din comuna Drăguşeni, ar fi imobilizat victima, o femeie de 37 de ani, din aceeaşi localitate şi ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta, împotriva voinţei sale”, a afirmat Nenişcu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult