Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bogdan Simion:„Fanii Coldplay s-au comportat ca niște maneliști. Au lătrat, au huiduit, au înjurat și s-au plâns pe internet"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fanii Coldplay s-au comportat “ca niște maneliști”, atunci când au huiduit prestația lui Babasha, în timpul concertului de miercuri al trupei britanice, consideră artistul Bogdan Simion, lăutar și cântăreț la cobză.

“Deci, antimaneliștii s-au comportat ca niște maneliști. Sau de fapt, cum zic ei că se comportă maneliștii. Adică au lătrat, au huiduit, au înjurat și s-au plâns pe internet că de-aia au plătit ei nu știu câte sute de lei sau nu știu câte sute de euro, unul dintre ei, ca să vadă așa ceva”, spune Bogdan Simion.

Simion a colaborat, de-a lungul anilor, cu mai mulți artiști români de prestigiu și a lucrat și la coloana sonoră a documentarelor Wild Carpathia și Flavours of Romania, ale jurnalistului britanic Charlie Ottley.

Bogdan Simion: “De ce spun că s-au comportat ca niște maneliști? Pentru că noi avem o tradiție destul de veche în România, în care cine plătește comandă muzica.(…) Și atunci acești antimaneliști își imaginează că ei, dacă au plătit 500 lei sau 500 euro, lăutarul, în cazul ăsta Coldplay, trebuie să cânte ceea ce au comandat ei. Bre, am comandat Coldplay astăzi seară, că de aia am venit la Coldplay. N-am comandat manele, ce faci, ne cânți manele? Ne strici nunta?”

Simion susține că fanii Coldplay, care au plătit pe bilete între 480 și 750 de lei, ar fi trebuit să părăsească stadionul în semn de protest, nu să huiduie prestația manelistului Babasha.

Citește și
Coldplay in romania
Mesajul transmis de Coldplay după concertul din București: „Ne-am bucurat de o primire foarte călduroasă”

Bogdan Simion: “Eu cred că acești oameni furioși ar trebui să se gândească și la alte abordări. Una dintre ele, foarte elegantă, este "nu-mi convine, mi-am luat soția de mână, mi-am luat copiii și am plecat. Nu e pentru mine acest spectacol".

O altă altitudine, asta e mai austriacă, să zicem, una mai elvețiană ar fi "stau până la sfârșit cu mâinile pe genunchi, trist. Nu mă mai pot bucura de nimic din tot spectacolul ăla, și la anul nu mai plătesc". Mi se pare că cea mai frumoasă pedeapsă pe care i-o poți aplica unui artist pe care nu-l suferi este să nu mergi la el la spectacole.”

Interviul integral, în video de mai sus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult