Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Blocați pe DN1, șoferii au făcut glume pe Waze: "Cumpăr loc de maşină cu 2 km mai în faţă.”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Drumul către munte este tot mai aglomerat, deşi zilele libere de anul nou s-au încheiat. În Prahova, pe DN1 au fost şi astăzi coloane nesfârşite de maşini.

20 de kilometri în două ore, cam aşa s-a circulat între Nistoreşti şi Sinaia - cel mai sufocat sector. Mulţi au pornit convinşi că după vacanţă pe şosele vor fi mai puţini cei dornici să ajungă la munte, dar s-au înşelat.

Când s-au trezit blocați în coloană pe DN1, unii șoferi au făcut cale întoarsă gândind că-și vor pierde ziua la volan și nu pe pârtie. Alții au vrut cu orice preț să ajungă la munte.

Șofer: "Jale mare, știe numai să fure bani statul român."

Gândul la distracția de pe pârtie i-a ţinut pe şoferi în coloană.

Un domn are un apartament la Predeal şi ar fi vrut joi să ajungă la munte. A încercat şi miercuri, dar a renunţat când a văzut puhoiul de maşini.

Şofer: "Părerea mea este că nu vor să construiască această autostradă, ne amăgesc cum de altfel se întâmplă şi cu multe alte lucruri. E un lucru paradoxal. Carburantul se scumpeşte, taxele cresc şi cu toate astea toată lumea dă bani pe a se plimba."

În timp ce stăteau în coloană, şoferii şi-au făcut de lucru pe aplicaţia waze - mai nou loc de socializare în blocaje. "Vând maşina - cu aşa drumuri mai bine merg cu taxiul" - scria un şofer blocat pe DN1.

Altul a făcut şi o ofertă celor aflaţi în fața lui: "cumpăr loc de maşină cu 2 km mai în faţă, aştept oferte". Şi în zilele următoare drumul către munte va fi aglomerat. Se apropie weekendul, dar şi Crăciunul pe rit vechi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult