Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bebelușul unei mame în vârstă de 15 ani ar fi murit înecat cu vomă. Poliția a deschis un dosar penal

Un bebeluș de numai două luni a murit în condiții suspecte. Mama acestuia este minoră, având 15 ani.  

Poliția din Ploiești a deschis un dosar penal după decesul bebelușului. Tatăl copilului, care are 30 de ani, a sunat la 112 pentru a anunța că bebelușul nu mai prezintă semne vitale.

Sosiți la fața locului, medicii au declarat decesul bebelușului. Pe corpul acestuia nu erau vizibile urme de violență. Cu toate astea, echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că bebeluşul s-ar fi înecat cu vomă, potrivit surselor Agerpres.

"În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului", a transmis IPJ.

La momentul incidentului, mama bebeluşului, o minoră de 15 ani, se afla în casă împreună cu celălalt copil al său, în vârstă de doi ani, şi cu fratele ei, în vârstă de 14 ani.

Citește și
copil impuscat
Un bebeluș de nouă luni a murit împușcat la o plimbare cu părinții

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi act sexual cu un minor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult