Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bebelușul de patru luni al unor români, strivit în patul în care dormea alături de părinți și fratele de șase ani

Strivită în patul părinților. Așa ar fi murit micuța Megan David, fetița de patru luni, găsită fără viață în noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecută, în Rossano Veneto.  

Ceea ce părea a fi cea mai teribilă ipoteză prinde contur după zvonurile apărute cu privire la rezultatul autopsiei, efectuate în după-amiaza zilei de luni, 19 iunie, în Unitatea de Patologie Cardiovasculară a Universității din Padova, de către profesorul Antonello Cirnelli, medic legist, și de profesoara Stefania Rizzo, expert patolog, scrie Corriere della Sera.

Bebelușul ar fi murit asfixiat în urma strivirii, provocată involuntar de una dintre cele trei persoane, care se aflau în pat.

De fapt, în noaptea tragediei, Megan dormea împreună cu fratele ei mai mic, în vârstă de aproximativ șase ani, cu mama ei, Irina, și cu tatăl ei, Daniel. Acesta din urmă, în jurul orei unu dimineața, a fost cel care, simțind că ceva nu este în regulă cu fetița, a dat alarma, însă echipajul de prim-ajutor sosit la locul intervenției nu a avut ce să-i mai facă.

Acum, pentru a avea confirmarea că într-adevăr a fost vorba de un accident atât de dramatic, va trebui așteptat rezultatul celorlalte teste efectuate pe corpul micuței: investigații histologice și toxicologice.

Citește și
bebelus gigantic
Cum arată bebelușul gigantic. Părinții și medicii au avut un șoc. La 1 an și 6 luni este aproape cât mama sa | FOTO

Probabil că, totuși, teza, ipotetizată la început, care indica moartea subită a bebelușului, așa-numitul SIDS, ca fiind cauza tragediei, s-ar diminua.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult