Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătrân din Bacău, bătut și jefuit de individul plătit să-l ajute la treabă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aveţi grijă pe cine primiţi în casă. Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Ungureni, judeţul Bacău, a fost atacat şi tâlhărit în curte, de un om venit să-l ajute la treburile gospodăreşti.

Vecinii l-au găsit pe bietul bătrân prăbuşit într-o baltă de sânge şi au sunat la 112. Bătrânul a ajuns la Spitalul Judeţean de urgenţă din Bacău unde a şi rămas internat. Între timp, poliţiştii l-au prins pe făptaş.

Incidentul a avut loc ziua în amiaza mare, în curtea bătrânului. Acesta le-a povestit autorităţilor că l-a tocmit pe un tânăr de 37 de ani, din sat, să-l ajute la treburile gospodăreşti. La sfârşit însă, băiatul a cerut mai mulţi bani decât i se cuveneau, iar bătrânul l-a refuzat. Furios, individul s-a năpustit asupra lui, l-a lovit, apoi i-a luat 100 de lei din casă, nişte vin şi lemnele pentru foc.

Artimisa Cojoc, cumnata: ”Era lovit, am intrat în casă şi a început a plânge şi l-am întrebat ce a păţit. L-am întrebat dacă îl cunoaşte pe acela care l-a bătut şi a zis că îi cunoaşte. Era lovit, umflat tot şi baltă de sânge."

Poliţiştii au dat în scurt timp de urma individului.

Cătălina Creţu, IJP Bacău: "Poliţiştii au luat măsura reţinerii unui bărbat de 37 de ani, din comună Ungureni, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată."

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult