Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie între ultrașii lui Dinamo și cei ai Oțelului, în Galați. Un polițist a fost lovit în cap cu o piatră și dus la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident violent, joi seară, la Galați, înaintea meciului dintre Oțelul și Dinamo București. Un polițist a fost rănit după ce a intervenit între fanii celor două echipe care s-au luat la bătaie.

Mai mulți suporteri violenți au fost puși la pământ și zeci de tineri au fost conduși la secția de Poliție.

Incidentul a avut loc într-o intersecție unde un microbuz plin cu aproape 20 de suporteri de la Dinamo a oprit. Iar oamenii s-au dat jos din mașina și s-au luat la bătaie cu fanii echipei rivale, Oțelul Galați.

În ciuda prezenței forțelor de ordine, suporterii agită nervoși fumigene, bâte și petarde. În câteva secunde, zeci de fani se încaieră, într-un fum dens și înecăcios. La un moment dat, unul dintre suporterii echipei Dinamo lovește în cap cu o piatră un polițist de la Rutieră. Imaginile îl surprind pe agent cum se prăbușește la pământ.

Colegii îl ridică, iar o mașină a Poliției îl duce pe bărbat la spitalul din Galați, Agentul de Poliție a suferit leziuni serioase la cap, spun medicii.

Citește și
meci steaua dinamo
Amenzi după meciul Steaua-Dinamo. Mai mulți suporteri au fost ridicați pentru audieri | FOTO

Între timp a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, iar cercetările sunt coordonate de procurorii cercetările Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. Suporterul dinamovist a fost reținut în vineri dimineață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult