Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie în toată regula, în sala de clasă, la un liceu din Satu Mare. Doi elevi și-au împărțit pumni și picioare | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene violente s-au petrecut într-o sală de clasă, la Liceul Teoretic din Negrești-Oaș, județul Satu Mare. Doi elevi de clasa a VIII-a s-au luat la bătaie, chiar sub privirile profesoarei, la ora de franceză.

Dascălul a încercat să intervină, însă nu a reușit să îi potolească.

Scenele s-au petrecut în timpul orei de franceză, sub ochii profesoarei. În doar câteva secunde, s-a încins o bătaie în sala de clasă, între doi elevi.

Viorel Bud, director Liecul Teoretic Negrești-Oaș: „În timpul orei de limba franceză, i-a cerut să citească în limba franceză și alt elev a intervenit și a zis să nu-l pună să citească că e emotiv, și elevul emotiv a reacționat inexplicabil violent. Cu atât mai mult, acest elev nu figurează la cabinetul de consiliere că ar avea probleme. Media la învățătură e foarte bună, media la purtare 10”.

În imaginile filmate, cel mai probabil, de alți elevi, se vede cum profesoara încearcă să îi potolească pe cei doi, însă fără prea mult succes. Dascălul nu a vrut să discute despre acest caz și nici părinții celor doi elevi implicați în scandal. Totuși, incidentul petrecut în liceu i-a revoltat pe alți părinți, și a provocat îngrijorare.

Citește și
criminalisti
Un băiat de 17 ani, din Tulcea, a fost omorât în bătaie de doi indivizi beți, fără niciun motiv

Părinte: „Nu-i ceva normal să se bată copiii între ei, e bullying în școală. Îmi aduc copilul să învețe, nu să vină să se bată la școală”.

Părinte: „Nu-i bine și nu-i OK ce fac la școală, nu așa ceva”.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar susțin că incidentul nu ar fi fost atât de grav.

Năstaca Pișcoran, purtător de cuvânt ISJ Satu Mare: „A fost mai degrabă o altercație verbală, nu fizică, cei doi copilași în timpul orei de franceză s-au supărat, unul dintre ei s-a supărat că l-a făcut timid. Știu doar ce mi-a relatat domnul director și profesoara de la clasă. Probabil că s-au și lovit. Părinții au fost de acord ca cei doi copilași să fie consiliați”.

După ce imaginile cu bătaia au ajuns în spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru loviri, deocamdată IN REM, adică nu este vizată decât fapta, nu și o persoană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult