Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie filmată într-un bar din Dâmbovița. Agresorilor nu le plăcea muzica, victimele nu depun plângere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei indivizi sunt cercetați penal în urma unei încăierări generale, petrecute într-un restaurant din Tărtășești, județul Dâmbovița. Bătaia a fost declanșată de cei trei clienți, nemulțumiți de muzică din local.

Toți sunt recidiviști. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din restaurant.

Scandalul a pus punct unei petreceri cu zeci de invitați. Trei dintre ei, veniți din București și Ilfov i-au agresat pe angajații localului, pentru că nu le plăcea muzica.

Mai mulți oameni au sărit și ei la bătaie, iaro persoană a sunat la 112 și a chemat Poliția. Agenții ajunși la fața locului l-au reținut pe unul dintre agresori, asupra căruia au găsit și un pistol de airsoft. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

Polițiștii au continuat cercetările, iar câteva zile mai târziu un alt bătăuș a fost reținut. Magistrații au decis să fie cercetat sub control judiciar, dar i-au impus să poarte dispozitiv electronic de supraveghere.

Apoi, în urma unor percheziții domiciliare, a fost găsit un și cel de-al treilea scandalagiu; avea și el acasă un pistol de tip airsoft. Acum, va face arest la domiciliu.

Polițiștii le-au întocmit dosar penal pentru portul său folosirea de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri. Interesant este că victimele nu doresc să facă plângere penală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult