Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie cu săbii și cuțite între două clanuri, într-un supermarket din Baia Mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătaie cu săbii și cuțite a izbucnit marți seară în parcarea unui supermarket din Baia Mare.

Scene violente s-au derulat și în magazin, iar în încăierarea generală, protagoniștii au distrus tot ce le-a ieșit în cale și au semănat panică printre clienți și angajați. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Unul dintre suspecți ar fi anunțat scandalul cu o zi înainte pe o rețea socială. Până acum, zece indivizi au fost duși la audieri. Polițiștii încearcă să îi identifice pe toți cei implicați. Indivizii erau înarmați cu săbii și cuțite, iar spiritele s-au încins rapid. Câțiva dintre protagoniști au intrat în magazin, unde au distrus tot ce le-a ieșit în cale. Martorii au dat imediat alarma și, în scurt timp, zona a fost împânzită de polițiști și jandarmi. Paznic: ”Eu aici am fost în față și am protejat și dintre clienți. A fost o mama cu copii mici. Ei au avut săbii la ei. Inițial au fost înăuntru vreo patru sau cinci care au venit la cumpărături și eu m-am dus atunci după ei". Unii dintre cei implicați în bătaia generală au fost duși la audieri. La mijloc ar fi vorba despre o reglare de conturi între două grupări infracționale rivale din oraș, spun surse din anchetă. Ba mai mult, unul dintre scandalagii a anunțat cu o zi înainte pe o rețea socială că va urma o confruntare violență. Rudă audiată: "Nevinovat l-au luat pe văru' meu, ne-au luat cheile de la mășină. Au fost ceva bătăi, dar noi nu eram acolo. Hai să luăm toate mașinile de lux. Nevinovat l-au luat și l-au adus și nu vor să ne dea nicio explicație nimic". Indivizii s-ar fi întors recent din străinătate, unde s-ar fi ocupat cu trafic de persoane și contrabandă cu țigări, susțin aceleași surse. Angajații supermarketului spun că nu este pentru prima dată când suspecții fac scandal.

Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: "A fost constituită echipa complexă de cercetare care desfășoară cercetări pentru identificarea tuturor celor implicați în scandal". Potrivit unor surse din anchetă, polițiștii au percheziționat locuințele mai multor suspecți implicați în încăierare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult