Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie cu bâte și lopeți între două familii rivale din Constanța. Două persoane, reținute

Your browser doesn't support HTML5 video.

Răfuială în stradă, cu bâte şi lopeţi, între două familii rivale din Constanța. În timpul scandalului surprins de o cameră de supraveghere din zonă, un autoturism a fost distrus şi geamurile unei locuinţe au fost făcute ţăndări.

În final, un tânăr a fost reţinut pentru 24 de ore, iar alte şapte persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Scandalul a avut loc marți după-amiază când oamenii din cartier au văzut mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bate. În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se poate observa cum indivizi sunt extrem de violenţi. Încep să lovească un autoturism, după care spart geamurile unei locuințe.

Speriaţi, localnicii au cerut ajutorul poliţiştilor care au trimis la faţa locului trupele speciale. Şapte scandalagii au fost duşi la audieri.

George Munteanu, şeful Poliţiei Municipiului Constanța: ”S-a luat măsura reţinerii unei persoane pentru 24 de ore, iar pe numele altor 2 persoane au fost emise mandate de aducere pentru că în acest moment sunt neidentificabile.”

Citește și
tren
Doi controlori CFR luați la bătaie de călători prinși fără bilet. Unul din ei a fost internat

Potrivit anchetatorilor, participanţii la scandal fac parte din două familii rivale şi nu este pentru prima dată când se răfuiesc.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult