Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băsescu, în lacrimi într-un dialog cu familia Luizei Melencu: „La MAI s-a așternut o nesimțire”

Traian Băsescu a izbucnit în lacrimi în timp ce purta un dialog, duminică seara, cu familia Luizei Melencu, în direct la un post tv.

Fostul preşedinte a transmis familiei Luizei să se împace cu ideea şi să se roage ca acesteia să îi fie bine „acolo sus”.

„Vreau să vă spun că sunt atată de fete. Înţeleg atât de bine drama acestor familii încât.... (....) Eu vă spun un lucru cu toată sinceritatea, împăcaţi-vă cu realitatea, împăcaţi-vă cu realitatea şi rugaţi-vă să îi fie bine acolo sus”, le-a spus Băsescu membrilor familiei Luizei, la România TV.

El a adăugat că angajaţii MAI dau dovadă de „nesimţire şi pasivitate”.

„Din păcate, la nivelul MAI s-a aşternut aşa un nivel de pasivitate, cu scuzele de rigoare, dar spun nesimţire, la foarte mulţi dintre angajaţii acestei instituţii, aroganţi, nepăsători şi reacţia asta pe care o au atunci când e vorba de fete mai mari care au dispărut, ei zic lasă că se întoarce”, a adăugat Băsescu.

Citește și
Caracal cercetari
Anchetatorii nu reușesc să găsească dovezi că Luiza a fost în casa lui Dincă. Perchezițiile continuă luni

Traian Băsescu a mai spus că preşedintele Iohannis ar fi trebuit să ia atitudine.

„Nu aş fi dat ocazia să îmi cer scuze. Aş fi acţionat. Nu avea treabă ministrul Justiţiei. Aici trebuia cineva să îşi asume controlul acestei operaţiuni. Problema este la nivel naţional, nu doar locală. Trebuiau strânşi şi făcuţi să acţioneze unitar”, a spus Băsescu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult