Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul suspectat că a agresat sexual o tânără la metrou, în Capitală, în arest preventiv

Poliţiştii bucureşteni din cadrul Brigăzii Transport Public l-au depistat, vineri seară, pe principalul suspect într-un caz de agresiune sexuală comisă asupra unei tinere, în data de 25 august, la staţia de metrou Lujerului.

Bărbatul de 35 de ani, acuzat că a agresat sexual o tânără de 28 de ani în staţia de metrou Lujerului, fost arestat pentru 30 de zile.

Suspectul a fost depistat vineri seara, în jurul orei 21:00, de către poliţiştii din cadrul Brigăzii Transport Public, aflaţi în continuarea investigaţiilor în acest caz, deschis după ce femeia agresată a depus plângere.

Identificarea bărbatului a fost posibilă şi datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video din incinta metroului.

Poliţia Capitalei mulţumeşte tuturor cetăţenilor care s-au implicat pentru rezolvarea acestui caz şi au sunat la 112.

Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 11 noaptea, când cel mai probabil tânăra se grăbea să prindă ultimul tren. În timp ce cobora scările în subteranul staţiei, un bărbat s-a năpustit asupra ei, pipăind-o în zonele intime. Victima a început să ţipe, iar asta l-a făcut pe individ să renunţe la planurile sale şi să o ia la fugă.

Primii care au intrat în alertă au fost poliţiştii de la metrou, care au stat de vorbă cu femeia şi cu alţi călători care au apucat să-l vadă pe agresor. Apoi au reuşit să găsească şi imagini cu suspectul pe o cameră de supraveghere amplasată în apropierea staţiei de metrou. Individul purta pe cap ochelari de soare, avea o cămaşă în carouri, pantaloni trei sferturi şi pantofi sport. În plus, căra după el o plasă voluminoasă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult