Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul din Târgu Mureş care a şantajat o minoră cu filmări obscene, cercetat penal

Your browser doesn't support HTML5 video.

Luni de coşmar pentru o adolescentă de 17 ani din Târgu Mureş după ce a cunoscut un bărbat de 35 de ani cu care a început o relaţie de dragoste.

La sfârşitul anului trecut, tânăra a fost filmată în ipostaze indecente, iar când, după o serie de neînţelegeri, a vrut să se despartă de iubitul ei, omul a început să o ameninţe că postează imaginile pe internet. Şi cum fata nu a cedat, bărbatul a trecut la fapte.

Procurorii DIICOT Mureş au intrat imediat pe fir după ce au aflat că minoră a fost şantajata de bărbatul de 35 de ani. Potrivit ancehetatorilor cei doi au avut o relaţie din luna decembrie a anului trecut.

Ca să o convingă să nu îl părăsească, bărbatul a filmat-o pe adolescentă în ipostaze compromiţătoare, apoi a şantajat-o că imaginile vor ajunge pe reţelele de socializare.

Pentru că fata nu a vrut să renunţe la ideea despărţirii, bărbatul şi-a pus planul în aplicare şi a postat o parte din imagini pe internet. Acum a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat penal pentru pornografie infatila şi şantaj în formă continuată.

Citește și
perchezitii
Medici din Târgu Mureș, acuzați că au pus diagnostice false și au măsluit documente

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult