Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul din Botoșani care și-a ucis nepoata dă vina pe alcool pentru fapta sa. Unde s-a dus după ce a omorât-o

Criminalul din localitatea Albești, județul Botoșani, care și-a ucis nepoata în vârstă de 8 ani, a fost prins sâmbătă. Acesta și-a recunoscut fapta.

Individul de 32 de ani spune că nu a vrut să o omoare pe copilă și dă vina pe alcool pentru fapta sa. Fetița a fost și violată.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. El urmează să fie audiat de procurori.

Acesta a declarat pentru Monitorul de Botoșani că își regretă fapta și că i-a fost milă de copilă. În plus, el a mai spus că și-a dat seama ca polițiștii îl vor prinde, așa că s-a întors spre casă ca să se predea. El declară că și-a petrecut noaptea în pădure.

Fata a dispărut vineri seară și a fost găsită moartă la marginea localității Albești. Cel care a ucis-o este fratele concubinului mamei.

Citește și
casatorie batrani
Un bărbat de 100 de ani și o femeie de 102 ani s-au căsătorit în azilul de bătrâni în care s-au cunoscut

Familia copilei și unchiul locuiesc în aceeași curte, dar în case diferite. Vineri seară, părinții au trimis-o pe copilă la acesta cu un ceaun, dar fata nu s-a mai întors.

Inițial, familia a raportat dispariția ei, iar polițiștii au declanșat operațiunile de căutare. Și unchiul era dispărut.

Polițiștii au găsit trupul fără viață al fetei în liziera care se află în apropierea locuinței, cu urme de violență.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult