Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile pe un bulevard din Constanţa, reţinut de poliţişti

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii l-au reținut pe tânărul de 26 de ani care a tras cu pistolul pe un bulevard din Constanța.

Acesta susține că a fost în legitimă apărare când a decis să deschidă focul asupra celor trei bărbați care îl urmăreau - și cu care, confirmă anchetatorii, se afla în conflict. Bilele de cauciuc i-au nimerit pe doi dintre ei.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bărbatul de 26 de ani este fugărit de mai mulţi indivizi printre maşinile dintr-o parcare, după care ajunge pe trotuar, în fața cafenelei unde a avut loc răfuiala. La terasă erau clienţi.

Bărbatul încolţit scoate un pistol şi trage focurile de armă spre cei care îl alergau. În timp ce aceştia se fereau de gloanțe, trecătorii căutau disperaţi un adăpost.

Ascunşi după mese, mai mulţi clienţi aflaţi pe terasa localului au sunat la 112.

Citește și
coronavirus
Vești bune din partea experților. Cât timp ar dura, de fapt, imunitatea după infectarea cu noul coronavirus

Între timp, rolurile în dispută se inversează. Pistolarul îl fugăreşte pe unul dintre rivali, însă nu reuşeşte să-l prindă, aşa că se urcă în maşină şi pleacă. La nici două minute, acesta se întoarce la locul acţiunii, după ce a condus pe contrasens.

În scurt timp, locul este împânzit de poliţişti şi criminalişti, iar pistolarul este prins.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: ”Poliţiştii secţie 2 au fost anunţaţi prin apel la 112 că pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu un bărbat ar fi folosit un pistol cu bile de cauciuc. În urma incidentului doi bărbaţi au fost răniţi uşor”.

Din primele informaţii reiese că scandalagii se cunosc de mult timp şi nu este prima dată când se manifestă violent pe stradă.

Tânărul le-a spus poliţiştilor că deţine permis de port armă şi că se afla în legitimă apărare. Cele două persoane atinse de gloanţe au răni superficiale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente, uz de armă fără drept şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În această dimineaţă, anchetatorii au anunţat că tânărul de 26 de ani care a folosit pistolul cu bile a fost reţinut pentru 24 de ore.

Este acuzat de uz de armă fără drept, lovire şi tulburarea ordinii publice. Tot pentru lovire este cercetat și unul dintre răniţii care au ajuns la spital. Poliţiştii susţin că între tânărul care a folosit arma şi cei trei atacatori există un conflict mai vechi.

Aseară, s-au văzut chiar în faţa blocului în care locuieşte bărbatul care a folosit arma.

De fel, acesta a recunoscut că a venit la întâlnire pregătit, cu respectivul pistol cu bile, pe care l-a şi folosit atunci când ar fi fost lovit de unul dintre cei trei indivizi.

Cazul este acum în atenţia procurorilor.

În această după-amiază judecătorii vor decide dacă tânărul care a folosit arma va rămâne în arest sau va fi cercetatat în stare de libertate.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult