Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată era poliţist. A mai avut tentative de suicid

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul care a murit carbonizat după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată, în judeţul Brăila, era poliţist, fiind angajat în 2022. El avea 22 de ani și a mai avut tentative de suicid.  

IPJ Brăila a făcut, joi, precizări cu privire la accidentul dintre o maşină şi o cisternă încărcată, care s-a soldat cu decesul şoferului autoturismului.

Bărbatul a fost identificat, iar cunoscuţii au vorbit despre faptul că a mai încercat să se sinucidă. Tânărul a mai încercat să se sinucidă în luna februarie, când tatăl său l-a găsit inconştient în cadă. A urmat şedinţe asistenţă psihologică şi câteva luni i s-a luat armamentul din dotare şi nu a lucrat cu publicul.

„Din primele verificări efectuate, se pare că şoferul autoturismului ce a fost găsit carbonizat ar fi un tânăr, de 22 de ani, din Brăila, încadrat din sursă externă în luna noiembrie 2022 la Poliţia Municipiului Brăila - Biroul Ordine Publică. De asemenea, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind o tentativă de suicid a acestuia, precizăm că, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că l-ar fi găsit pe fiul său, de 22 de ani, din Brăila, inconştient în cadă”, a transmis Poliţia Brăila.

Sursa citată a precizat că tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a se impune internarea acestuia.

Citește și
accident transfagarasan
Accident pe Transfăgărășan. Un bucureștean a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o altă mașină. Două femei, rănite

„Având în vedere cele constatate, au fost efectuate şapte şedinţe de asistenţă psihologică de specialitate. De la momentul incidentului, poliţistului i-a fost retras armamentul din dotare, desfăşurând activităţi ce nu presupune relaţia cu publicul până la data de 30 aprilie a.c. Începând cu data de 1 mai a.c., a efectuat serviciul de pază la sediul Poliţiei Municipiului Brăila cu armamentul din dotare. În această perioada, nu au fost observate schimbări de comportament de natură a ridica suspiciuni”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au menţionat că, la data de 4 iunie, poliţistul a fost reintrodus în serviciu în cadrul Biroului Ordine Publică.

„La data de 5 iunie a.c., la momentul producerii evenimentului rutier, poliţistul se afla în timpul liber. Pentru clarificarea modilităţii de gestionare a acestei situaţii, conducerea I.P.J. Brăila a dispus efectuarea de verificări interne”, a mai transmis sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult