Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a lovit un polițist aflat în misiune la Tulcea, arestat preventiv

Tribunalul Tulcea a admis luni cererea procurorilor de a emite mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele bărbatului care, la sfârşitul săptămânii trecute, a agresat un poliţist aflat în misiune.

Bărbatul a fost martor al unui incident petrecut în satul Niculiţel, în timpul căruia un angajat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea a fost insultat de mai multe persoane. El l-a lovit pe poliţist, încercând să ia apărarea unui tulcean care, cel mai probabil aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a leşinat atunci când era condus încătuşat la maşina IPJ.

"Cererea noastră a fost admisă, iar bărbatul acuzat de ultraj a fost arestat", a declarat, pentru Agerpres, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Dan Stepanencu.

Tulceanul acuzat de ultraj va rămâne în arest preventiv timp de 30 de zile, după ce duminică seara el a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La nivelul IPJ Tulcea se derulează o anchetă privind evenimentul înregistrat sâmbătă, 2 decembrie, la Niculiţel. De asemenea, în urma evenimentului, o echipă a Direcţiei Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a început să verifice modul de organizare a activităţii la nivelul IPJ.

Citește și
politist tulcea
Scene șocante filmate în Tulcea: un polițist s-a apărat cu pistolul de trecătorii violenți

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult