Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a dat o spargere la o bancă din Brăila, căutat de polițiști. Ce sumă ar fi furat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Brăila îl caută în continuare pe individul care a dat ieri o spargere la o bancă din oraș. El a reușit să fugă cu banii furați dintr-un sertar, iar suma exactă a fost facută publică de anchetatori: 17.500 de lei și puțin peste 2.500 de euro.

Scena jafului a fost surprinsă de camerele de supraveghere din bancă. 

Jaful nu a durat mai mult de un minut. Cu faţa acoperită, glugă pe cap şi mănuși în mâini, bărbatul i-a dat angajatei băncii un bilet pe care era scris, cel mai probabil, un mesaj de ameninţare. Femeia a fugit speriată, iar individul a deschis un sertar, din care a luat câte bancnote a putut. În câteva secunde s-a făcut nevăzut, iar angajatele băncii au sunat la poliţie. Laura Cercel, IPJ Brăila: "În jurul orei 14, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului Brăila a sesizat prin apelul 112 despre faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras o sumă de bani din incinta sucursalei, după care ar fi fugit." Polițiștii și jandarmii au împânzit toată zona. Îl caută pe cel care a spart banca. Deocamdată nu se știe dacă a avut sau nu vreun complice, care ar fi putut să îl aștepte afară cu o mașină. Jaful s-a petrecut atât de repede, încât nimeni nu a observat ceva suspect. Nici măcar vânzătoarele de la magazinele din vecinătate.

Femeie: "Nu s-a auzit nimic. Adică eu, una, n-am auzit nimic." Bărbat: "E un cartier mai rău famat, așa. Nu extraordinar, dar…" Trecătorii au fost șocați să afle că așa ceva s-a putut întâmpla ziua în amiaza mare.

Bărbat: "Nu-i vorba de curaj. Curajul și-l fac singuri, pentru că alături sunt niște cârciumi pe aici. Se poate întâmpla orice, în ziua de astăzi, la noi."

Citește și
Hot
VIDEO. Momentul în care un hoț fură o sumă de bani dintr-o bancă din Brăila

Surse din cadrul anchetei spun că, deşi în imagini se pare că bărbatul nu apucă să ia prea multe bancnote, în realitate ar fi vorba despre câteva mii de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult