Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a amenințat cu un cuţit mai multe persoane, în cartierul Pantelimon, a fost lăsat în libertate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deşi a ameninţat cu un cuţit mai multe persoane din cartierul bucureștean Pantelimon un bărbat de 36 de ani a fost lăsat în libertate.

Procurorii au decis să-l plaseze sub control judiciar, însă în acelaşi dosar îl anchetează și pe unul dintre cei pe care i-a atacat. Acesta din urmă l-a lovit pe agresor, deşi era încătuşat.

Un bărbat a fost amenințat cu un cuțit de un individ ce părea băut. De pe margine alții asistau la scandal fără să intervină. De față era și mama agresorului care a încercat inutil să-l calmeze.

Două echipaje au ajuns la fața locului iar poliţiştii l-au somat pe agresor cu pistoalele în mâini. A fost momentul în care victimele au prins curaj și le-au strigat agenților să tragă.

Când agresorul a lăsat jos cuțitul bărbații amenințați de acesta au prins curaj și s-au năpustit asupra lui. Polițiștii au intervenit ca să-l scape de furia oamenilor. Între timp mama agresorului a vrut să îi ia cuțitul.

În tot acest timp tânărul care a fost alergat de bărbatul înarmat până la venirea forțelor de ordine a continuat să-l lovescă așa că polițiștii au fost nevoit să-l încătușeze și pe el.

Pentru că nu a ascultat și a intervenit în acțiunea polițiștilor, tânărul este cercetat pentru loviri și alte violențe. Agresorul său, a fost reținut 24 de ore după care procurorii l-au lăsat în libertate. Este cercetat sub control judiciar pentru tulburarea liniștii publice.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult