Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat muşcat de viperă, în Pasul Tihuţa. În ce stare se află

Un bărbat de 35 de ani a fost muşcat de o viperă, vineri, în zona pasului Tihuţa, victima fiind stabilizată şi transportată de pompieri la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) SMURD Bistriţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat, pentru Agerpres, că un bărbat, de circa 35 de ani, a fost muşcat de o viperă în zona localităţii Ciosa, în apropierea pasului Tihuţa, acesta fiind transportat de aparţinători până la şosea, DN 17, de unde a fost preluat de un echipaj de terapie mobilă intensivă.

"Victima era conştientă, ea fiind stabilizată şi mai apoi transportată la UPU SMURD Bistriţa. Din discuţiile cu medicul care l-a consultat, a rezultat faptul că, într-adevăr, e vorba de o muşcătură de viperă, şi nu a unui alt şarpe, neveninos", a precizat Marius Rus.

Acesta a adăugat faptul că în zona montană a judeţului apar circa 3-5 situaţii în fiecare an în care oamenii sunt muşcaţi de vipere, în multe cazuri fiind nevoie şi de intervenţia Salvamont.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult