Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat mort în Olt, după ce a fost înjunghiat de concubina sa însărcinată

O femeie în vârstă de 29 de ani, din comuna Iancu Jianu, care l-ar fi atacat de două ori, cu un cuţit de bucătărie, pe concubinul său, a fost reţinută marţi seara sub acuzaţia de omor, a informat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a decedat marţi, în timp ce era transportată la spital, iar marţi seara, la ora 19,30, după audieri, femeia a fost reţinută, transmite Agerpres.

"În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 7 ianuarie, în jurul orelor 11,00 - 11,30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat. Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie prin lovire cu un obiect tăietor - înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni", se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii vor solicita instanţei, miercuri, arestarea preventivă a femeii. Tânăra este însărcinată şi mai are un copil în vârstă de patru ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
injunghiat
Un bărbat a fost înjunghiat mortal de fratele său în Vrancea. Care ar fi fost motivul

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult