Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat împușcat la o partidă de vânătoare în Timiș. Ce au constatat polițiștii la fața locului

Un bărbat a fost împușcat la o partidă de vânătoare în Timiș. Vicitma rănită a fost transportată la spital.

Duminică, pe localităţii Brestovăţ, din judeţul Timiş, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare iar Poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ au preluat apelul de urgență și a ajuns la fața locului.

Agenții au constatat că un bărbat, în vârstă de 69 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în apropierea localităţii Brestovăţ, ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Timiş, preluat de Agerpres.

La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbaţi deţineau permise de port armă şi autorizaţie de vânătoare.

Citește și
arma de vânătoare
Un bărbat din Bacău s-a ales cu dosar penal după ce i-a dat fiului său arma de vânătoare şi muniţia

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult