Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat găsit mort, pe o stradă din Slatina. „A căzut și a înghețat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Frigul cumplit din acest început de an mai face o victimă. Un bărbat din Olt a fost găsit mort, marți dimineață, pe o stradă din Slatina, pe un ger tăios.

Cel mai probabil, omul s-a prăbuşit la pământ și, cum nu a fost nimeni prin preajmă, a zăcut ore bune la temperaturi extrem de scăzute.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit fără suflare de paznicii unei firme din apropiere.

Oamenii au cerut ajutor la 112, însă pentru victima nu s-a mai putut face nimic. Se ştie că bărbatul avea probleme locomotorii şi se deplasa cu dificultate. Probabil i s-a făcut rău, a căzut şi nu s-a mai putut ridica.

Termometrele arătau în oraş minus 12 grade, aşa că gerul l-a ucis în scurt timp. În întreaga ţară au fost temeperaturi foarte scăzute, iar cei care au probleme de sănătate sunt cei mai expuşi în această perioadă. Bărbatul de 67 de ani plecase singur în oraş. Nu s-a mai întors, însă, iar soţia lui a presimţit că ceva rău i s-a întâmplat. L-a căutat întreaga noapte, însă abia azi dimineaţă a primit vestea teribilă.

Citește și
Barbat cu hipotermie
Un bărbat a făcut hipotermie în casă. A fost salvat în ultima clipă de un vecin

Soția victimei: „Nu l-am găsit când am venit de la serviciu, nu l-am găsit acasă.” Reporter: „Ce credeți că s-a întâmplat? Avea probleme?” Soția victimei: „Cred că i-a venit rău, a căzut și a înghețat.” Reporter: „A fost frig azi-noapte?” Soția victimei: „Probabil că da.”

Medicii chemaţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Radu Nucă, director medical Ambulanță Slatina: „Există posibilitatea ca el să fi făcut stopul și pe urmă hipotermie prin înghețare la temperaturile de afară sau este posibil să fi debutat cu hipotermie și s-a instalat stopul. Va dați seama, dacă stai întins în zăpadă la -12 grade jumătate de oră.” Reporter: „Când se poate instala stopul?” Radu Nucă: „Se instalează repede.”

Bărbatul era pensionar şi obişnuia să iasă la plimbare, mai ales după-amiază.

Martoră: „A fost foarte frig aseară (n.r - luni seară) Era aici mort, a venit Poliţia, a venit Criminalistica.”

Poliţia cercetează acum împrejurările în care bietul om şi-a pierdut viaţa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult