Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat, filmat în timp ce pipăie un copil de 8 ani. Polițiștii l-au lăsat liber

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal în Baia Mare, unde un băieţel de opt ani a fost abordat de un bărbat în văzul lumii, iar individul i-a ridicat hainele de pe el şi l-a mângâiat în mod ostentativ.

Scena a fost suprinsă de camerele de supraveghere ale bazinului olimpic din oraş, iar pe baza imaginilor, părinţii băiatului au făcut o plângere la poliţie. Ofiţerii l-au identificat pe suspect, însă nu l-au reţinut.

Mai mulţi părinţi au făcut un apel pe Facebook să îşi protejeze copiii care ajung în zona bazinului olimpic din Baia Mare, din pricina unui individ de 30 de ani cu ochelari, care pipăie minori.

Fără să îi pese de alţi oameni, bărbatul a fost suprins când atingea un copil. Norocul celui mic a fost că un antrenor a observat toată scena şi a intervenit în timp util.

Individul se împrieteneşte cu cei mici, după cum reiese din imagini: dă mâna cu ei şi se aproie uşor, le câştigă încrederea şi îi pipăie.

Citește și
pedofil abuz sexual
O mamă a lăsat un pedofil să-I violeze fiicele în schimbul unei promisiuni șocante

Acum este liber, deşi a fost identificat şi audiat de către poliţişti. Are deja un dosar penal deschis pentru agresiune sexuală în cazul băiatului de opt ani şi cel mai probabil procurorul de caz va decide să fie dus pentru o expertiză psihiatrică la Spitalul din Sighetul Marmaţiei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult