Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Prahova, arestat pentru traficarea unor minore. Fetele erau imobilizate cu cătuşe

Un bărbat a fost arestat preventiv sub acuzaţia de trafic de minori, după ce a obligat două minore să practice prostituţie şi videochat.

În intervalul mai-iunie 2023, inculpatul a recrutat, transportat şi adăpostit, în spaţii închiriate din Bucureşti, două persoane vătămate minore în scopul obţinerii unor beneficii materiale prin exploatarea sexuală a acestora, conform unor comunicate transmise, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi DIICOT.

„O victimă a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane, racolate fie prin intermediul anunţurilor, fie direct de către inculpat, iar cea de-a doua să presteze servicii de videochat pe o platformă online, sumele astfel obţinute fiind însuşite de către inculpat. (...) În activitatea de exploatare, inculpatul a profitat de starea de vulnerabilitate a uneia dintre victimele minore cauzată de situaţia sa familială (plasament la asistent social) şi, sub pretextul unei relaţii sentimentale, a determinat-o, în mod repetat, să revină în Bucureşti unde a fost depistată la data de 27.08.2023 în urma măsurilor investigativ-operative întreprinse de poliţiştii BCCO Ploieşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Prahova - Serviciul de Investigaţii Criminale şi al celor din cadrul Secţiei 21 Poliţie Bucureşti”, arată anchetatorii.

Victimele erau imobilizate cu cătușe achiziționate de pe internet pe timpul nopţii şi în momentele în care, pe timp de zi, bărbatul nu le putea supraveghea.

Inculpatul a fost reţinut, fiind ulterior prezentat Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Citește și
politie
Minori cu dizabilități, loviți și amenințați cu moartea la un centru din Suceava. Cinci femei au fost reținute

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult