Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din județul Caraș-Severin, arestat preventiv, după ce şi-a împuşcat concubina cu un pistol de tip Airsoft

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat preventiv, în urma unei decizii a Judecătoriei Reşiţa, după ce şi-a împuşcat concubina cu un pistol de tip Airsoft.

Poliţiştii au găsit în locuinţa acestuia mai multe arme, cartuşe şi proiectile metalice şi de cauciuc, transmite News.ro.

„Judecătoria Reşiţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 27 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, transmite IPJ Caraş- Severin. În urma incidentului, în care bărbatul de 27 de ani şi-a împuşcat concubina cu un pistol de tip Airsoft, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului şi au găsit 3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartuşe cu glonţ şi peste 200 de proiectile metalice şi de cauciuc. În verificări s-a stabilit că bărbatul nu era autorizat pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor letale şi neletale, supuse autorizării.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult