Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din București este acuzat că a abuzat sexual adolescenţi. A fost trimis în judecată pentru viol

Un bucureştean în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru viol în formă continuată şi agresiune sexuală. Victimele lui sunt doi adolescenți. 

Anchetatorii au identificat două victime, doi băieți de 15 şi 16 ani, care au fost abuzaţi. Ororile se petreceau în locuinţa bărbatului, în Sectorul 6 al Capitalei. Toate faptele s-au petrecut în cursul lunii decembrie a anului 2023.

Suspectul este, de asemenea, inculpat pentru ameninţare. El le-a spus unor persoane, altele decât victimele pe care le-a abuzat sexual, că le va tăia şi le va da foc în stradă.

Acesta a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub acuzaţiile de viol în formă continuată, viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi două infracţiuni de ameninţare.

Citește și
ANAF
USR acuză PNL de un abuz incredibil la Gorj: Un director ar folosi oameni din ANAF pentru a aduna informaţii

„În cursul lunii decembrie a anului 2023, inculpatul I.T. a ameninţat alte două persoane vătămate cu acte de violenţă, spunându-le că le va tăia şi le va da foc în stradă”, notează procurorii, conform news.ro.

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde destinat victimelor violenţei domestice! Numărul de Telverde este 0800 500 333.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult