Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Brăila, judecat pentru viol după un deceniu. Și-a abuzat sexual fiicele timp de cinci ani

Un bărbat din Brăila a fost trimis în judecată după 10 ani de la comiterea faptelor. El este acuzat că și-a violat cele trei fiice minore.  

A fost trimis un mandat european de arestare, deoarece inculpatul se află în Spania.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila anunță că s-au finalizat cercetările şi s-a dispus trimiterea în judecată a unui inculpat pentru săvârşirea a trei infracțiuni de viol și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției.

„În fapt, s-a reţinute că în perioada anilor 2008 – 2013, în baza aceleiași rezoluţii infracţionale, în repetate rânduri, prin folosirea de amenințări și constrângeri fizice, le-a determinat pe fiicele sale minore, în vârstă de 6 ani, 9 ani şi 9 ani la debutul activității infracţionale, să întrețină mai multe raporturi sexuale, acte sexuale orale şi acte sexuale anale, contrar voinței acestora”, se arată într-un comunicat de presă.

Faţă de inculpat, s-a dispus în cursul anului 2023 măsura arestării preventive, fiind emis ulterior şi un mandat european de arestare, întrucât inculpat se află pe teritoriul Regatului Spaniei.

Citește și
aur tabara viol
Reacția AUR după acuzațiile de viol lansate de adolescenta de 17 ani. Au pus la dispoziție o listă cu participanții

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult