Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Bistrița-Năsăud, electrocutat în timp ce manevra un aparat de spălat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost chemați medicii de urgenţă la o hală aflată în construcţie în localitatea Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un bărbat s-a electrocutat în timp ce manevra un aparat de spălat sub presiune.

De curând, era turnată o șapă de beton pe care acesta încerca să o ude. Cel mai probabil, un fir neizolat a provocat nenorocirea. Omul s-a electrocutat şi nu a mai putut să fie salvat.

Bărbatul de 62 de ani se afla singur în hală, spun colegii lui, şi a încercat să ude o porţiune de beton abia turnată. Folosea un aparat sub presiune şi, pentru că peste tot în jur era apă, s-a electrocutat. Imediat, cei care l-au văzut la pământ au chemat ajutoare.

Deocamdată, nu se ştie exact ce s-a întâmplat. Imediat şi inspectorii de muncă au început o anchetă pentru a vedea dacă bărbatul a respectat normele în muncă şi dacă superiorii lui au respectat procedurile.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa: ”Prima dată a ajuns un echipaj de prim-ajutor, unde s-au început manevrele de resuscitare, continuate de echipajul de terapie intensivă conform protocolului, dar nu a mai putut fi salvat. Din păcate, organismul a cedat."

Citește și
sorina pintea
Pintea propune schimbări importante pentru tratarea marilor arși în România

Hala unde lucra bărbatul se afla în construcţie de puţină vreme. Inspectorii ITM încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult