Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Argeș, găsit mort de fiica acestuia, într-o fântână. Cum ar fi ajuns acolo

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 76 de ani, din Argeș. A fost găsit mort, într-o fântână de pe un câmp, lângă saivanul unde avea câteva animale.

 

Deocamdată nu se ştie exact cum s-au întâmplat lucrurile. Bătrânul, din Valea Mare Pravăț, avea câteva animale la un saivan, și deseori rămânea acolo, peste noapte.

Pentru că nu a mai răspuns la telefon, fiul şi fiica lui au plecat să îl caute, dar iniţial nu l-au găsit. Abia când au ajuns la fântâna unde se adăpau animalele, au văzut picioarele omului, care era căzut cu capul în fântână.

Ion Dobre, fiul bărbatului: „O sun pe soră-mea, unde e tata că nu răspunde, nu am ştiut unde să îl caut, i-am închis oile, vacile, tot ce a fost şi am mers acasă. L-a găsit soră-mea, ieri cam pe la 2-3.”

Fiul bătrânului a sunat la 112, iar pompierii au venit și l-au scos din apă.

Citește și
Botoșănean de 39 de ani, bătut și aruncat într-o fântână de doi tineri. Cadavrul a fost găsit după 3 săptămâni
Botoșănean de 39 de ani, bătut și aruncat într-o fântână de doi tineri. Cadavrul a fost găsit după 3 săptămâni

Plt.adj. Bogdan Ilina, detașament pompieri Câmpulung: „Ajunşi la locul evenimentului, am constatat că o persoană de sex masculin în vârstă de 76 de ani a alunecat într-o fântână, a fost găsită decedata, adâncimea fântânii era de aproximativ 2 metri.”

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului și au început cercetările. Autopsia îi va ajuta să afle exact ce anume a provocat moartea bătrânului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult