Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Argeș, arestat după ce și-ar fi agresat sexual în mod repetat nepoata de 13 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Argeș a fost arestat sub acuzația că și-ar fi agresat sexual în mod repetat nepoata de 13 ani și ar fi încercat să o violeze.

Ultima oară copila a început să țipe iar bunica i-a sărit în ajutor. Așa a aflat și Poliția care l-a încătușat pe suspect. Individul riscă până la 16 ani de închisoare.

Bărbatul de 53 de ani, care locuiește în vecinătate, a dat buzna peste copilă, în toiul nopții, în timp ce ea dormea.

Bunică: "A venit beat, a intrat în casă peste ea, a venit fata --- uite, vrea să puie mâna pe mine, ce i-o fi făcut, nu știu, a venit plângând la mine și i-am spus ieși afară fi-r-ai al dracu și a căzut cu capul de scări".

Reporter: Copila era singură ?

Tatăl fetei:Da !

Reporter: Câți ani are?

Tatăl fetei:13 !

Reporter: Și ce v-a spus, sunteți tatăl, ce v-a spus că s-a întâmplat?

Tatăl fetei: A venit plângând la mine!

Fata a mărturisit că și astă iarnă, când s-a dus să se joace cu verișoara ei, unchiul ar fi încercat să o violeze. A scăpat, atunci, cu ajutorul mătușii. Femeia l-a oprit, dar nu a reclamat întâmplarea. Și de această dată încearcă să-i găsească scuze.

Soția suspectului: ”S-a dezbrăcat la ea în casă, zice că s-ar fi dezbrăcat. Dar el nu i-a mai făcut nimic, cică s-ar fi pus în pat. Ori că s-a lovit și a căzut și i-a căzut pantalonii jos. El așa spune, că nu e vinovat".

Polițiștii l-au reținut acum pe bărbat și au audiat-o și pe soția lui. Individul a recunoscut totul.

Purtătorul de cuvânt Mădălina Epure al IPJ Argeș: "Bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, manifestând asupra acesteia constrângeri de natură fizică și psihică".

Fata a fost preluată de Direcția pentru Protecția Copilului, care a constatat că nu are cine să-i ofere apărare în familie. Mama a părăsit-o și s-a recăsătorit, în alt județ, iar tatăl s-a mutat și el. Copila rămăsese în grija bunicii de 80 de ani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult