Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat carbonizat în dormitor, din cauza unei țigări, în Prahova. Frații îl avertizaseră că va provoca un incendiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 65 de ani, dintr-un sat din Prahova. Omul a fost găsit carbonizat în dormitorul său, după ce, cel mai probabil - spun pompierii, ar fi adormit cu țigara aprinsă, iar aceasta ar fi declanșat un incendiu.

Rudele sale, aflate în camerele alăturate, au încercat să-i sară în ajutor, dar era prea târziu.

Ion Frunzeanu - fratele victimei: „Ne-am trezit, am auzit zgomot, trosnea, probabil, lemnul care ardea de la tâmplărie”

Nenorocirea a avut loc în satul Vărbila, din comuna Iordăcheanu. Bărbatul era necăsătorit și locuia în aceeași casă împreună cu fratele său și cu familia acestuia. Cumnata este cea care a dat alarma. Trei autospeciale ale pompierilor și o ambulanță SMURD au fost trimise în zonă.

Oamenii povestesc că s-au speriat teribil când au găsit locuința cuprinsă de fum, iar flăcările violente ieșeau pe ferestre. Au sunat imediat la 112, însă, din nefericire, până când au ajuns salvatorii la fața locului era prea târziu, omul murise deja.

Citește și
țigară
Nicotina, inamicul arterelor. La ce risc se expun fumătorii

Cei ai casei bănuiesc că focul a pornit de la o țigară aprinsă. Știau că bărbatul fuma mult, iar scrumul ar fi căzut pe așternuturi și a ars mocnit

Ion Frunzeanu - fratele victimei: „A aprins țigara și cam asta a fost.”

Reporter: Să fi adormit cu țigara?

Ion Frunzeanu: „Probabil. L-am tot avertizat, fiind cel mai mare frate”

Maria Dincă - sora victimei: „De la o țigară, foc nu avea cum să facă” .

Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova: „Din nefericire, pompierii au identificat o persoană, bărbat, de 65 de ani, carbonizată, s-a stabilit drept cauză probabilă de incendiu fumatul”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările. Pe lângă pierderea omului, rudele au rămas și cu locuința grav avariată în urma incendiului. Ei speră că se vor găsi oameni cu suflet care să îi ajute cu materiale de construcții, să poată repara casa până la venirea iernii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult