Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat atacat cu un cuțit, în București, pentru doi lei. Tâlharul a fost prins în 10 minute

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 48 de ani din București a fost reținut luni seară de polițiști, după ce a înjunghiat, pe stradă, un tânăr. Victima susține că agresorul i-ar fi cerut înainte 2 lei și, când l-a refuzat, lucrurile au scapăt de sub control.

Prins la scurt timp de poliție, suspectul a prezentat o altă variantă.

Totul s-a întâmplat după ora 21.00, în Sectorul 1 al Capitalei. Victima era însoțită de un prieten și povestește că agresorul s-a apropiat de ei și le-a cerut bani. L-au refuzat, însă acesta ar fi insistat și s-ar fi ținut după ei. Deranjat de stăruință individului, tânărul l-ar fi împins iar agresorul a răspuns imediat cu o lovitură de briceag. După ar fi luat telefonul tânărului și a fugit.

Prietenul victimei a sunat la 112 și imediat pe urmele agresorului au pornit polițiștii Secțiilor 2 și 5. Doar 10 minute le-a luat să îl încătușeze pe suspect, iar la secție și-au dat seama că de fapt bărbatul e cunoscut cu antecedente penale, vorbim de fapte de furt, dar și că e consumator de alcool. Acesta le-a spus anchetatorilor că de fapt tânărul făcea scandal pe stradă și că el doar s-a apărat.

Povestea lui nu a ținut se pare pentru că a fost reținut 24 de ore pentru tâlhărie calificată. În schimb tânărul pe care l-a înjunghiat a fost îngrijit inițial de un echipaj de la ambulanță și pentru că rana lui nu era gravă a putut să dea și el declarații la secția de poliție.

Citește și
talhar
Un bărbat a scăpat ca prin minune de moarte. Ce s-a întâmplat cu arma agresorului

În timpul audierilor, starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost dus la spital pentru mai multe investigații și analize.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult