Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat atacat cu toporul de un adolescent, după ce au băut toată noaptea. Scandalul ar fi pornit de la o serie de avansuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Săuceşti, care își luase drept tovarăș de pahar un puști de numai 14 ani, s-a trezit atacat de băiat, după o discuție mai aprinsă.

Rănit grav la cap, omul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență, iar procurorii au în vedere chiar acuzația de tentativă de omor. Mai așteaptă, însă, opinia legistilor.

Bărbatul 50 ani a băut toată noaptea împreună cu prietenul sau, adolescent, iar la un moment dat bărbatul i-ar fi făcut avansuri băiatului, susține acesta.

Copilul ar fi găsit un topor în apropiere și a încercat să se apere. Iar după ce l-a rănit grav la cap, s-a speriat când l-a văzut căzut la pământ, cu ghemoragie puternică, și a fugit acasă.

I-a povestit însă mamei sale tot ce a făcut. Femeia a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar victima ajuns la spital. Inițial ancheta a vizat infracțiunea de loviri sau alte violențe, însă încadrarea juridică se poate schimba dacă legiștii vor constata că bărbatului i-a fost pusă viața în pericol.

Citește și
Patru crime înfiorătoare. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea a fost omorât în timp ce încerca să scape
Patru crime înfiorătoare. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea a fost omorât în timp ce încerca să scape

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult