Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Operațiune dramatică la Mamaia. Un băiat de 14 ani a dispărut în mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Operațiune dramatică pe litoral. Zeci de salvamari și scafandri îl caută pe Mario, băiatul de 14 ani dispărut joi în valuri, în dreptul stațiunii Mamaia.

Prietenul său, care a intrat odată cu el în apă, a fost salvat și este în stare critică la spital. Vineri, tot la Mamaia, o fetiță a fost scoasă din apă în ultimă clipă.

Operaţiunea de căutare a început acum 28 de ore. Prietenul lui Mario, un băieţel de 13 ani, a fost găsit în scurt timp, dar este în stare critică. Pe Mario îl caută acum peste 40 de persoane, salvamari şi scafandri. În zonă a fost trimisă o ambarcaţiune de căutare, dar şi un elicopter care survolează digurile şi largul mării, pe o distanţă de 1 kilometru.

Mario este pasionat de fotbal. Vineri, pe plaja din Mamaia au venit antrenorii clubului din care face parte ca să îi încurajeze pe părinţi.

La orele amiezii, salvamarii au fost chemaţi din nou, pentru o fetiţă de 11 ani care leşinase în apă.

Salvamarii spun că cei mici trebuie întotdeauna supravegheaţi când intră în apă, chiar dacă aparent nu este niciun pericol. Dacă sunt loviţi de val, copiii se pot îneca şi în apă de mică adâncime, pentru că intră în panică.

Anul trecut pe litoralul nostru, în sezonul estival, 17 persoane şi-au pierdut viaţa în apele mării, în timp de alte 115 au fost scoase din valuri la timp de salvamari.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult