Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băiatul de 10 ani care a fost dat dispărut în Alba a fost găsit în Vâlcea

Băiatul de 10 ani care a dispărut, joi seara, de lângă blocul din Alba Iulia în care locuia cu mama sa, a fost identificat în judeţul Vâlcea, unde se afla împreună cu tatăl său, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

"În urma cercetărilor efectuate, minorul de 10 ani (...) a fost identificat. În această perioadă, minorul a fost împreună cu tatăl său şi s-au deplasat pe raza judeţului Vâlcea. Nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a suferit nicio vătămare", a transmis IPJ Alba, conform Agerpres.

Un băiat de 10 ani, din Alba Iulia, a fost dat în urmărire după ce mama sa a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în seara zilei de joi, acesta a plecat din faţa blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit.

Mama băiatului a sunat disperată la 112 să ceară ajutor și bănuia că tatăl băiatului, cetățean turc, l-ar fi luat și chiar că ar vrea să-l scoată din țară. Cei doi sunt despărțiți de mai mult timp, iar bărbatul i-ar fi spus în repetate rânduri că vrea să crească el copilul.

Mai multe echipaje de poliție au împânzit orașul pentru a da cât mai repede de urma copilului. În tot acest timp, mama băiatului a făcut precizarea că ea este despărțită, însă nu și divorțată, iar tatăl copilului nu poate ieși oficial cu el din țară decât cu pașaport și cu acordul mamei, oficializat la notar.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult