Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avocatul lui Dumitru Buzatu: Terminaţi-o, vă rog, cu urarea „La mulţi ani şi ţie, dar şi clientului tău”. Not funny

Avocatul fostului preşedinte al CJ Vaslui Dumitru Buzatu, Daniel Atasiei, s-a arătat deranjat de faptul că primește mesaje ironice pe Facebook la adresa fostului lider PSD - mesaje care sugerează că Buzatu ar trebui să stea la închisoare.

"Domnul Buzatu rămâne în continuare în arest! Aşa a decis Curtea astăzi. Nu e chiar cea mai grozavă veste pe care mi-o doream de ziua mea de naştere, dar asta e viaţa! Nu am reuşit să învingem, nu am reuşit nici măcar să scoatem un egal... Vom fi mai bine pregătiţi pentru runda următoare (peste probabil 20 de zile) însă nu am nicio îndoială că şi adversarul va face acelaşi lucru! PS: Terminaţi-o, vă rog, cu urarea: "La MULŢI ani si ţie, dar şi clientului tău! Not funny!", a scris avocatul Daniel Atasiei pe Facebook.

Mesajul a fost postat la puțin timp după ce Curtea de Apel din Iaşi a decis ca Dumitru Buzatu să rămână în continuare în arest.

Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţă, după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract.

Citește și
buzatu
Contestaţia depusă de Dumitru Buzatu la măsura arestului preventiv, judecată de Curtea de Apel Iaşi

Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult