Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avocatul familei Melencu: Dincă a făcut mai multe victime. Le localizează după perioade

Your browser doesn't support HTML5 video.

Avocatul familei Melencu a lansat ipoteza potrivit căreia Gheorghe Dincă ar fi făcut şi mai multe victime, afirmând că acesta „le localizează după perioade, nu după nume”.

Anchetatorii care se ocupă de cazul din Caracal au găsit luni fragmente umane într-o pădure din oraș, după ce Dincă i-a condus acolo. La căutările din pădurea de lângă Caracal a asistat şi avocatul familiei Luizei Melencu.

Tonel Pop: "Este de văzut ale cui sunt. El nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an, după luna în care le-a luat. Părerea mea este că nu e Luiza. Eu cred că e vorba de mai multe fete, el nu le mai știe numele. Asta e fata din luna cutare. Le are pe luni, pe perioade."

Resturile umane găsite de anchetatori urmează să fie analizate în laborator. Până atunci, nimeni nu poate confirma că aparţin Luizei ori unei alte victime.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu: "Credeţi-mă, omul ăsta spune adevăruri, dar minte şi foarte mult că este învăţat cum să mintă. Nu ştim cine este victima, există date că este o victimă. Aveţi indicii că ar fi Luiza? Nu avem cum să ştim cine este. Probele ADN vor spune."

Citește și
politia
Costel Ghimiş, noul șef al Poliției Caracal, a picat examenul pentru acest post în 2017

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult