Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avocatul falsului medic Raluca Bârsan: ”Pentru niște prostioare e ușor de ridicat piatra”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Femeia acuzată că și-a falsificat diploma de medic și a lucrat timp de 10 ani la Spitalul Județean Ilfov a fost audiată marți seară și plasata sub control judiciar.

În fata anchetatorilor a ajuns și fosta șefă a secției de ginecologie, însă în cazul ei nu a fost dispusă nicio măsură.

Raluca Bârsan a ieşit val-vârtej de la audieri puţin după miezul nopţii. Nu a vrut să facă declaraţii şi s-a arătat deranjată de prezenţa camerelor de filmat. La plecare, cea acuzată că a pretins că este medic a bruscat-o pe una dintre jurnalistele aflate în fața Secţiei 9 de Poliţie.

Raluca Bârsan a lucrat ca voluntar timp de zece ani la Spitalul Judeţean Ilfov şi a intrat în sala de operaţie alături de fosta şefă a secţiei de ginecologie - Roxana Dragu. Asta deşi nu avea studii medicale, iar diploma prezentată ar fi fost falsificată.

Robert Mirel, avocat: "N-are absolut nimic spectaculos în speţa asta... Da, dar, vezi tu, pentru nişte prostioare e uşor de ridicat piatra. Din ce spune ea, n-a făcut niciodată acte care ar presupune o diplomă de doctor, dar de schimbat o faşă sau un pansament poate face oricine."

Ba mai mult, ar fi asistat la intervenţii inclusiv în clinici private. Oficial, doar cu scop didactic.

Reporter: Sunt paciente care spun că au fost cusute de Raluca Bârsan. Avocatul Robert Mirel: Nu, ea a spus că nu s-a întâmplat treaba asta niciodată.

Tot marți a fost audiata şi Roxana Dragu. Casele celor două au fost percheziţionate şi poliţiştii au ridicat mai multe documente şi sume de bani. Cercetările continuă în acest caz. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult