Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avarie la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român. În întreaga ţară nu se eliberează cazierul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sistemul de eliberare a cazierului judiciar nu funcţionează în toată ţara. Reprezentanţii Poliţiei Române spun că adeverinţele nu se pot elibera din cauza unei defecţiuni informatice.

Deocamdată nu se ştie când se va remedia situaţia, însă specialiştii lucrează la rezolvarea problemei.

Cei care au mers luni dimineaţă la secţiile de poliţie din capitală ca să îşi ridice o adeverinţă pentru cazier judiciar au avut parte de o surpriză.

"Mi-au spus că nu funcţionează sistemul. Nu ştiu când să mă întorc. Îmi trebuia adeverinţa pentru serviciu. Sper să nu mă taxeze cu o zi de muncă", a spus un bărbat.

"Trebuia să merg astăzi la un nou interviu pentru un job. Nu ştiu ce să fac. Mai aștept, poate se rezolvă", a transmis o femeie.

Citește și
bacau
În Bacău, un bărbat disperat că nu are apă a ieșit complet dezbrăcat în stradă

Problema este însă în toată ţara. Reprezentanţii Poliţiei Române spun că avaria la sistemul informatic a apărut după o fluctuaţie de tensiune care a afectat serverele. Specialiştii lucrează acum pentru remedierea problemei. De ce un sistem atât de important nu este protejat împotriva unor astfel de situaţii? Poliţia nu a oferit un rapsuns.

Oamenii pot să depună cereri pentru eliberarea cazierului judiciar chiar şi în timpul defecţiunii, însă documentele vor fi eliberate după rezolvarea problemelor din sistem.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult