Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele două surori dispărute în Dunăre sunt în continuare căutate. Erau în grija unui unchi, părinții sunt în străinătate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ample operaţiuni de căutare se desfăşoară şi la această oră în apropiere de portul Isaccea. Două surori de 11 şi 12 ani au intrat aseară în Dunăre şi, cel mai probabil, s-au înecat, iar corpurile lor nu sunt de găsit.

Părinţii fetelor sunt în străinătate, iar surorile erau lăsate în grija unui unchi.

Zeci de pompieri, scafandri și voluntari sunt implicați în operațiunile de căutare pentru că se prespune că fetele au fost luate de apă.

Cele două surori, Sibela, de 11 ani, și Bibina, de 12, nu sunt de găsit. Au intrat în Dunăre scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta, Tulcea. În sprijin au venit și colegii lor de la Brăila. Două bărci caută în zona în care cele două fete au intrat în apă.

Polițiștii spun că au găsit pe mal papucii uneia dintre ele. Alarma a fost dată de câțiva copii, care le-au însoțit pe malul Dunării, luni după-amiază, în jurul orei 15.30. A intrat în apă Bibina și, cel mai probabil, a alunecat pe unul dintre pragurile care s-au format foarte aproape de mal. Sora ei, Sibela, i-a întins mâna, să o ajute să iasă, dar a fost trasă, la rândul ei, în apă.

Citește și
Un copil din Buzău dat dispărut și căutat cu disperare s-a întors acasă, a dat foc unei căpițe de fân, apoi a fugit iar
Un copil din Buzău dat dispărut și căutat cu disperare s-a întors acasă, a dat foc unei căpițe de fân, apoi a fugit iar

Anatoli Sciopnic, ISU Delta, Tulcea: "Au început căutările de ieri după amiază, s-au încheiat la ora 21.40, iar azi dimineaţă, la 8.30, am reînceput căutările".

Rudele celor două fetiţe sunt devastate. Părinţii lor nu sunt în ţară.

Regep Bagangan, unchiul fetelor: "Am venit încoace şi i-am găsit papucii. Atunci am sunat la 112. Sunt fetele unui frate de-al meu. Ta-su e arestat în Portugalia, mă-sa e în Anglia, la muncă".

Sali Bagangan, unchiul fetelor: "Mai erau nişte copii care erau la faţa locului. Şi atuncea copiii au venit şi au alertat că s-au înecat. Şi le-a dat de trei ori cică afară din apă".

Căutările continuă până la lăsarea întunericului, potrivit procedurilor. Cele două fete mai au patru fraţi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult