Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au intrat cu mașina într-un tren interregio. Pe cine au descoperit la volanul mașinii

Doi cetăţeni italieni au fost preluaţi în stare de şoc şi transportaţi de ambulanţe SMURD şi SAJ la spital.

Autoturismul în care se aflau a fost surprins, luni seara, de trenul interregio Timişoara-Iaşi, la o trecere la nivel, în zona gării timişene Boldur, transmite Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că la faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi nouă subofiţeri.

"Din autoturism au fost extrase două persoane, bărbaţi italieni în vârstă de 30-40 de ani, în stare de şoc, care au fost preluaţi de SMURD şi SAJ", a afirmat Elena Megherea.

Traficul feroviar pe relaţia Timişoara - Iaşi este blocat, luni seara, în urma coliziunii dintre un tren şi un autoturism în care se aflau doi italieni, întrucât locomotiva a fost avariată şi a fost solicitată una de ajutor din Gara Timişoara Nord.

Citește și
microbuz
Poleiul, cauza accidentului în care un microbuz a fost lovit pe calea ferată de tren

În trenul interregio se află în jur de 100 de persoane, dar vagoanele sunt încălzite.

"Momentan, circulaţia este blocată întrucât trenul interregio nu-şi poate continua mersul din cauza unei avarii la locomotivă. Se solicită locomotivă de ajutor din Timişoara Nord, cu plecare prin Topolovăţ. În tren se află aproximativ 100 de călători. Trenul este încălzit", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Doi cetăţeni italieni au fost preluaţi în stare de şoc şi transportaţi de ambulanţe SMURD şi SAJ la spital, după ce autoturismul în care se aflau a fost surprins, luni seara, de trenul interregio Timişoara-Iaşi, la o trecere la nivel, în zona gării timişene Boldur.

În ultimele zile, în judeţul Timiş au avut loc mai multe evenimente rutiere, mai ales ieşiri de pe carosabil, în condiţii de vizibilitate foarte scăzută, din cauza ceţei dense.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult