Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au furat o mașină și au plecat la o întâlnire cu un străin de pe internet. FBI a fost alertat de două adolescente

O copilă de 12 ani a furat mașina tatălui său și a dus-o pe prietena ei, în vârstă de 14 ani, la o întâlnire cu un necunoscut.  

Jade Gregory și Khloe Larson au mers cu mașina peste 600 de kilometri până să fie prinse de poliție. FBI a demarat o investigație în cazul celor două copile care au fost date în urmărie. 

La volanul mașinii se afla Khloe Larson, o elevă în vârstă de doar 12 ani, care a furat autoturismul tatălui său. Ea și prietena ei, Jade Gregory, au plecat într-o călătorie prin Florida și Alabama. Pe drum spre Louisiana, cele două au fost oprite de poliție, conform DailyStar

Tinerele intenționau să se întâlnească cu un individ necunoscut cu care au vorbit pe internet. Cele două au fost găsite după aproxiamtiv șase ore de când autoritățile au fost alertate.

Poliția este de părere că tinerele au plecat voluntar de acasă și că au fost ademenite de un posibil proxenet.

După ce fetele au fost localizate, biroul șerifului din Union County a anunțat: „Am anulat alerta activă privind copiii dispăruți. Jade Gregory și Khloe Larsen au fost localizate în siguranță în Bayou La Batre, Alabama”.

Înainte de a fi găsite, chipurile adolescentelor au fost afișate pe milioane de ecrane și numeroase panouri publicitare din șapte state americane.

Ele au fost prinse la granița statului Mississippi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult