Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au ademenit un copil și l-au pus să se prostitueze. Șapte bărbați sunt acuzați că au întreținut relații sexuale cu o minoră

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă la Constanța, unde procurorii DIICOT audiază șapte bărbați într-un dosar de trafic de minori, pornografie infantilă și proxenetism.  

Anchetatorii spun că victima celor șapte indivizi ar fi o copilă de doar 12 ani, ai cărei părinți sunt plecați la muncă în Italia. Fetița ar fi fost determinată să se prostitueze.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Miercuri dimineață, la prima oră, procurorii DIICOT au făcut șapte percheziții în Constanța și Iași. Din primele date se pare că în luna februarie a acestui an o copilă de doar 12 ani ar fi fost ademenită să se mute în casa unui bărbat dintre cei audiați acum de procurori.

Individul ar fi profitat de faptul că fata ar proveni dintr-o familie vulnerabilă, părinții sunt plecați la muncă în Italia, iar ea a rămas doar în grija bunicii.

Citește și
abou malek
Motivul pentru care un sirian condamnat la ani grei de închisoare pentru omor în România nu va sta nicio zi după gratii

Din februarie, copila ar fi locuit, pe rând, în mai multe locuințe din Constanța, unde ar fi fost determinată să se prostitueze. Mai mult, doi dintre bărbații care sunt anchetați acum ar fi întreținut relații sexuale cu victima, iar un altul ar fi filmat-o pe adolescentă în ipostaze sexuale explicite.

Copila este acum consiliată de psihologii de la Direcția pentru Protecția Copilului. Între timp, cei șapte bărbați sunt audiați de procurorii DIICOT.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult