Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atmosferă incendiară la concertul Depeche Mode de pe Arena Națională. Ploaia nu a oprit distracția

Your browser doesn't support HTML5 video.

Depeche Mode a făcut show miercuri seară pe Arena Națională, în București. În public au fost zeci de mii de fani, unii veniți din alte țări, mai ales că este primul turneu al trupei britanice după mai bine de cinci ani.

Nici măcar ploaia nu a oprit distracția de pe stadion.

Unele dintre cele mai cunoscute hituri ale anilor '90 au răsunat aseară în București. Depeche Mode a ținut mulțimea în priză cu un show electrizant.

Sunt zeci de mii de fani veniți aici, pe Arena Națională, să vadă formația britanică. Sunt oameni inclusiv din străinătate, sosiți în România special pentru acest concert.

Bărbat: „Nu am mai fost până acum în București și ne-am gândit că e un loc bun în care să venim. E o trupă grozavă! I-am mai văzut o singură dată.”

Bărbat: „Sunt aici pentru că mama mea e cea mai mare fană Depeche Mode de când era în liceu. Iar asta mă face pe mine cel mai mare fan al lor pentru că sunt fiul ei.”

Citește și
coldplay
Coldplay va susţine un al doilea concert în România, pe 13 iunie 2024

Femeie: „Sunt fană de când eram mai tânără decât el, acum mulți ani. Muzica este grozavă, e muzica vieții mele."

Fanii au venit îmbrăcați în tricouri cu imaginea trupei pe a cărei muzică cei mai mulți dintre ei au și copilărit.

Tata și fiu: „Ăsta e tatuajul lui Dave, vulturul. Pe fiul meu îl cheamă David, aici am o cruce, tot a lui Dave . La 15 concerte am fost, da. Afară și în țară. Roma, Milano, Istanbul, Paris.”

Bărbat: „În Ungaria de 2 ori, la Cluj, la București în 2013 și acum. Prin 87 m-a prins microbul. Astea sunt modelele vechi, care erau atunci. Sunt tricourile vechi, care s-au deteriorat și le-am lipit aici, le-am cusut. Cred că am vreo 19 tricouri cu Depeche, din fiecare album am câte unul.”

Nici ploaia nu a oprit distracția. Zeci de mii de telefoane au luminat Arena Națională, în timp ce fanii fredonau melodiile, alături de artiștii preferați.

Depeche Mode a susținut concerte în fața a peste 35 de milioane de fani din întreaga lume și are peste 100 de milioane de discuri vândute.

Trupa s-a aflat în România deja pentru a patra oară. „Enjoy the Silence” sau „Personal Jesus” au făcut parte din lista de melodii care s-au auzit aseară, alături de noul album „Memento Mori”, ce dă și numele turneului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult