Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atmosferă electrizantă la Campionatul Mondial de Sporturi Electronice: „Counter strike e cel mai îndrăgit joc”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atmosferă electrizantă la Iași, orașul care găzduiește zilele acestea Campionatul Mondial de Sporturi Electronice.

Duminică seară au făcut senzație jocurile în aer liber, cu public. Mai ales că au intrat în competiție reprezentanții României la Counter-strike GO.

Lupta se dă pentru premii de o jumătate de milion de dolari. 700 de jucători din toată lumea s-au înscris la această ediție a Campionatului, cea de-a 15-a.

„Echipa României. Arată foarte bine, au pierdut doar un joc până acum, în fața Germaniei, într-un meci foarte strâns” a spus comentatorul.

Așa a început cel de-al doilea meci al serii, la Campionatului Mondial de Esports de la Iași. Peste 5.000 de copii, tineri și adulți au urmărit cu sufletul la gură partida dintre România și Argentina.

Citește și
Cristiano Ronaldo
Ronaldo se pregătește să devină primul fotbalist din istorie cu 200 de meciuri la echipa națională. "Mă urmăresc recordurile"

Adrian Guta: „Counter strike e cel mai îndrăgit joc din toată lumea, joc de la 12 ani și am 22, și pe parcurs a devenit un job.”

Stănescu Cătălin: „Atmosfera de aici este spectaculoasă, e ceva minunat.”

Raul Gligor: „Îți pune creierul la încercare, mereu trebuie să gândești cu un pas înainte, de ce fac inamicii, ce trebuie să faci tu”

Întâlnirea fanilor cu jucătorii profesioniști a fost emoționantă. „Sunt fan, mă pasionează jocul ăsta și aș vrea să îi urmez și eu cariera lui” a spus unul dintre admiratori.

„Este foarte frumos, am jucat și eu mai demult acest joc și mă pasionează.”

(...)

„Susțin naționala noastră peste tot.”

(...)

„Este ceva foarte nou, poate nu sunt pasionat de jocuri, dar cu atmosfera de aici devine mai interesant”.

Mihai Cotos, manager logistic eveniment: „Pentru noi este o bucurie nespusă să avem atât de mulți oameni de toate vârstele, de la tineri la oameni mai în vârstă, care încearcă să înțeleagă ce înseamnă esportul.”

Astăzi intră în competiție reprezentativa României la Counter-strike GO Female, în frunte cu Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare din lume.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult